torsdag den 2. november 2017

Dag 153

Onsdag d31 oktober 2017
Dagens indtryk..
Charlotte mente det var idag min fødselsdag skulle fejres, selvom det først er i morgen.  Årsag: I morgen er vores sidste sejldag inden turen over Atlanterhavet og hele dagen vil gå med at sejle fra Mogan til Santa Cruz Tenerif og i dag havde vi hele dagen til at fejre det.
Så det startede med jeg fik et undervandskamera i gave, hvorefter vi lejede scooter og kørte hele vejen rundt om Roque Nublo, den 1700 m høje bjergtop på midten af Gran Canaria.  Turen var ubeskrivelig smuk, vi nød synet af en ufattelig snoet bjergvej med de skønneste klippeformationer mens duften af harpiks og grannåle rev i vores næsebor.
Scenariet ledte tankerne hen på klipperne i Texas / Arizona og grancanyon.
Da vi små 8 timer senere var næsten retur i Mogan var vejen spærret pga vejarbejde. HELT spærret.  Det betød vi måtte på motorvej retur mod Maspalomas og derefter køre af og på igen retur til Mogan. Det var jeg IKKE begejstret for på den lille scooter.
Ingen vej udenom,  og heldigvis kunne den lige trække farten op på de85 kmt i timen så vi næsten fulgte trafikken.  Gennem tre tunneller den ene vej og retur igennem alle tre igen PLUS en fjerde der var 2400 m!
Pyyyy. Ikke sjovt overhovedet. Retur på båden hvor vi troede vi kunne puste ud inden restaurant i aften, men vi fik uventet besøg af besætningen fra danske Meetoo. Herlige mennesker!  Så afregnede vi 48 € for to døgn og nu er vi klar til sidste sejlads inden det forestående oceankryds
Dagens udfordring :At køre ca 200 km på de små bjergveje uden uheld og samtidig se så meget som muligt af den skønne natur

Ingen kommentarer:

Send en kommentar