torsdag den 2. november 2017

Dag 152

Mandag d 30 oktober 2017
Dagens indtryk..
Vi vågnede 0715, vores indre ur er tilsyneladende ikke justeret ind på vintertid endnu. Charlotte havde spottet en proff massør i går så vi skulle begge have ryg og skuldre masseret godt igennem inden vores tur mod næste destination,  Puerto Mogan,  5 sømil længere mod vest. Inden afgang hilste vi farvel til Stig,Morten og Brian fra Summerwind og også til Preben ( Atlanterhavs solo sejleren) og nøglen til baderummet fik vi også afleveret.
Jeg kalibrerede autopiloten igen i havn og også på åben vand idet det var pænt jævnt på søen i dag. Denne gang lykkedes det, til forskel fra da vi forsøgte ved Lagos. En sømil før Mogan kaldte vi marinaen på vhf kanal 12 og fik anvist plads 128.  Den lille tykke pontoon Boy der var her sidst, tog i mod vores fortøjninger igen.  Der var utroligt lidt plads mellem broerne,  at vende båden og bakke ind, jeg var noget nervøs for om det ville gå idet de også har bouy line systemet her, som jo stikker lidt ud i bassinet. Der var lige præcis plads nok. Vi meldte vores ankomst på marina office og gik derefter en rundtur i området. Mogan er et utroligt charmerende og atmosfære fyldt sted. Solen skinnede fra en skyfri himmel, vinden var næsten fraværende og termometret sagde 29 gr. Til aften har Charlotte lovet vi skal have lasagne.  Whats not to like?
Dagens udfordring: jeg troede først det var kalibrering af autopilot på åben vand, men det blev overgået af at vride båden ind på plads 128 idet der kun med nød og næppe var plads nok

Ingen kommentarer:

Send en kommentar