torsdag den 2. november 2017

Dag 151

Søndag d 29 oktober 2017
Dagens indtryk..
I dag sagde vejrudsigten varmt vejr,  og det holdt stik.  Vores termometer i skyggen under solcellerne viste 32 gr allerede lige inden middag.
Efter morgenkaffen monterede jeg de ny dele på løjgangen. Under arbejdet kom en nysgerrig herre forbi og vi faldt i snak.  Det var Preben fra Dyvig der var sejlet herned i sin 35 fods Sparkman Stevens sejlbåd i 2013. Han sejlede så lige hjem et smut hjem i sommeren 2015, Solo,  og efter få uger herned igen. Da han hørte vi sejler til Caribien fortalte han at det område var han ikke imponeret af. Han havde lige været derovre på flere af øerne. Hvordan kom du rundt derovre,  spurgte jeg. Sejlede svarede han.  Han var sejlet derover i sin ældre båd i januar 2017 og hjem igen i maj 2017, SOLO!!
I min optik, en imponerende præstation,  og så synes vi den udfordring vi står overfor er næsten uoverkommelig. Lidt efter kom et nysgerrig dansk ægtepar som er på ferie hernede. Ingrid og Gert fra Kolding.  Vi faldt godt i snak og det måtte fejres med en øl på caféen lidt nede af kajen.  Gert fortalte om trappen.  En trappe der går op på toppen af klippen på sydsiden af bugten. Det medførte vi droppede vores planer om at tage vandtaxi til Arginegin og i stedet tage TRAPPEN hele vejen op. Ifølge Gert er der 700 trin op, men umiddelbart synes jeg nu mere at 3-400 trin passer bedre. Lige over den anden side af toppen ligger det mest fantastiske hotel på klippe afsatsen med en imponerende udsigt.
Da vi kom retur til badestranden hvem sad med den lækreste drink i strandbaren?  Ingrid og Gert.  Herlige mennesker. Tilbage på båden slappede vi af i den hede eftermiddag sol.  I aften kommer Mikkel og Cecilie forbi. Det er et ungt par først i tyverne der er sejlet herned fra Danmark og vil gerne have lidt tips til gode ankerpladser på de canariske øer
Dagens udfordring: At tage TRAPPEN op uden at gå kold




Ingen kommentarer:

Send en kommentar