torsdag den 2. november 2017

Dag 150

Lørdag d28 oktober 2017
Dagens indtryk..
I nat vågnede vi kl 0315. Det var særdeles varmt, 26,5 gr i kahytten og samtidig blæste det så det hylede og peb i samtlige master.
Vi sad lidt udenfor og mærkede naturens kræfter, drak lidt vand og krøb efterfølgende til køjs igen.  Kl 0745 stod vi op, drak kaffe og skrubbede sandet af vi havde fået ombord i Morro Jable. Så afregnede vi på havnekontoret, 23€ og sejlede de 6 mil til Puerto Rico hvor vi havde bestilt plads de næste to døgn. Det var danskere som tog imod vores fortøjninger,  endda fra Strib. Efter at have bundet båden med det lidt specielle bouy line system gik vi ombord på S/Y Summerwind hvor skipper Morten og gast Stig og gæst Brian holdt til. De skal til Caribien i deres Columbine 45.  Spændende at høre om deres hidtidige tur. Dernæst bestod opgaven i at konstatere om den ekstra selvstyre enhed Claus havde haft med, passer direkte på hvor den nuværende sidder. Det gør den såfremt beslaget rykkes 5 cm. Jeg skiftede også den defekte LOPO lanterne. Så gik vi på promenade tur og havnede på Puerto Rico beach club hvor vi fik nogle saftige drinks.
I aften afslapning på båden og selvfølgelig også et monster langt og varmt bad under en rigtig bruser.
Dagens udfordring: opmåling og konstatering af om den ny selvstyre umiddelbart kan monteres hvor den eksisterende sidder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar