torsdag den 2. november 2017

Dag 147

Onsdag d 25 oktober 2017
Dagens indtryk..
Vi havde alle tre sovet uroligt, idet vinden drejede i øst i løbet af natten og netop i det hjørne er Corralejo marina åben.  Derudover lå vi yderst, på yderste pontoon, så der var dømt rock og rul det meste af natten.
Claus skulle med taxi til Fuerteventura lufthavn kl 0700 så uret ringede kl 0600. Vi fulgte naturligvis vores gæst op til vejen men taxien kom ikke. Til alt held var en lille morgen café åbnet,  så vi bestilte en ny som kom inden 5 minutter. Det var vemodigt at sige farvel til Claus. Det har været en udsøgt fornøjelse at have besøg den forgangne uge. Claus er et utrolig flink og behageligt menneske at tilbringe tid sammen med. Da vi kom tilbage til båden spurgte den lokale vagtmand om det var vores ting der blokerede det halve af flydebroen,  men nej, det var de unge franske langturssejlere der havde ryddet op i deres båd og efterladt en masse skrammel på broen.
Vi sejlede ud ca 0745, satte sejl og gled sydover langs fuerteventuras sydøstlige kyst.
Desværre døde vinden efter en time så motoren måtte på. En god time inden vi nåede byen Gran Tarajal kom der lidt vind igen. Vi ville se om vandet var roligt nok til at ligge for anker i bugten øst for marinaen, og her ligger vi stadig,  kl 1745 lokal tid. Vi har lige fået selskab af en katamaran.
Dagens udfordring: ankerplads eller plads i marina??  Ja, det er store beslutninger vi er oppe i mod

Ingen kommentarer:

Send en kommentar